Tisdag Morron

2009-01-27 @ 13:26:09
Eller morron och morron, för middag kanske ?
Hur som , så vaknade jag bara för en stund sen. Har redan hunnit fått i mig mat och snackat med Ella ett tag. Alltid trevligt.
Har faktiskt inte gjort så mycket i helgen. I fredas var jag hemma hos Lelle och hjälpte henne med att packa inför flytten nästa måndag. Sen har jag bara vart hemma.
Idag ska jag ner till C och hitta en almenackaoch något till Lelle. Vad tusan ska man köpa till henne ?!
Inte den blekaste , det får lösa sig.
Nej nu måste jag gå och göra mig i ordning.

Later!

 PirrPirr

2009-01-20 @ 11:19:15
Mysfaktorn var hög igårkväll.  Åh ja!
Pirr pirr...

Jag har egentligen ingenting att berätta för tillfället, jag sitter med spänning och väntar på ett samtal från en kompis som är på mödravårdscentralen.Jag vill veta hur det har gått!!NU!!
Jag skämtade med henne om att tänk om hon skulle få tvillingar , två på en gång liksom. Haha men det var inte populärt , nu när hon ändå är förstföderska.
Men allt lär nog gå bra, jag håller tummarna.

Gud vad jag längtar tillbaka till lördagen, det var så fruktansvärt kul! Jag vill göra om'et på en gång! Nu , helst...
nej du, nu ska jag bara ta det lungt och ligga och läsa lite .. as usual!

Later!

 Nästan tisdag redan

2009-01-19 @ 16:03:45
Det här är nästan pinsamt men... Jag gick upp för tå timmar sen!! Hur sjutton kan man sova så länge? Jag förstår inte, jag var inte ens uppe länge inatt.
Men men , hur som så är jag vaken och pigg nu.Kanske dags att börja göra sig i ordning snart. Städat har jag hunnit med och gjort idag i alla fall.
Måste nog ta och höra av mig till honom snart så jag vet hur det blir senare.
På torsdag har jag fått lite att göra, ska hem till lilla mormor och hjälpa henne med diverse saker. Blir till att stanna kvar där över natten.Lite ombyte av miljö kan vara skönt med, istället för att gå hemma bara. Sen får vi se om det blir utgång på fredag med, iofs är det bara måndag ännu. Så man vet aldrig hur planerna kommer att se ut.

Nej nu blir det till att hoppa in i duschen!
Later!

 Fredag,lördag och söndag

2009-01-18 @ 13:20:40
Jag har haft en ganska lugn och skön helg med allt vad det innebär.I fredags var jag hemma med lilla mamma och kollade på Let's Dance. Jag höll på att garva ihjäl mig när han programmledaren drar ur sig en kommentar som" det spelar ingen roll vad man går igång på, bara man går i gång på nått". Nu så här kanske det inte låter så kul men då var det de.Gick och la mig i tid och somna som en stock.

Igår åkte jag hem till en kompis och fikade på dagen och snackade en massa skit, sen bar det av hemmåt.
Försöka hinna med att stressa i sig maten samt hinna göra sig i ordning innan Lelle skulle komma över och pimpla lite vin innan det bar av till krogen.
Ganska lugn kväll där med , sen iaf kom han med sina vänner och vi fick det riktigt trevligt. Slutade med att v följde med på"efterfest" hem till några. Satt där ett tag och bara hade det mysigt.Sen var det att ringa taxi och åka hem. Kom inte hem förns 4 halv 5 någon gång. Annars brukar det vara så att jag gärna vill åka hem i tid så man orkar med dagen efter också. Men nej, självklart ínte igår.

Hur som så mår jag ändå ganska bra idag, lite snurrigt i huvudet men annars är det fint.
Idag blir det bara att ta det lungt och mysa hemma, får se om kanske kan locka över karln, vi får se vi får se..

Nej du, nu ska jag hoppa i badet och fräscha till mig lite.

Later!

 Stanna eller dra?

2009-01-15 @ 19:14:33
Nu har jag fått ett ryck och vill flytta jag med. Jag har ju inget som håller mig kvar i den här lilla hålan!Eller har jag det?Mina vänner är jag inte rädd för att mista, dom vet jag finns där i vått och tort. Nej , inte för att jag tar dem för givet. Utan det bara är en sån vänskap mellan oss, enligt mig. Det är iaf så jag ser det. Och det behöver ju inte vara för all framtid, utan kanske bara ett eller två kanske tre år?! Jo , ta tag i saken ska jag iaf göra. Jag börjar ledsna på miljön här. Jag behöver ombyte och sluta att gå och klaga hemma över att allt är så tråkigt och att det inte händer något nytt. Jag får väl för tusan skapa mig något nytt. Hur svårt det än kan bli ska jag fixa detta. Jag är bestämd!

Pratade med Linda idag , stackarn har blivit sjuk och ligger i skvde utan någon vän som tar hand om henne. Kanske en nackdel med att flytta långt.

Later!

 Fredag hela veckan

2009-01-14 @ 12:04:55
Redan onsdag... Herregud vad tiden går fort! Klockan är redan tolv med. Har verkligen ingenting att göra på dagarna.
Tiden bara flyter iväg. Känns som att jag har fredag hela veckan, förutom festandet då.. Så kanske söndag hela veckan?
Jag har blivit en riktigt bokmal under julhelgerna och fram tills nu..Fortsätter gör det med givetvis. Har fått låna massa böcker av Farrigumman. I love it!
Så det ända man gör på dagarna är att ligga och läsa , glo på film/tv, städa och dricka en jäkla massa kaffe och te.Förstår inte hur jag igentligen klarar av detta.
Jag känner redan nu att jag skulle vilja åka upp och hälsa på henne, bara få komma bort från allt och umgås med min vän.
Men det får blir när man får pengar.

Det börjar äntligen gå åt rätt håll, det är sol och skönt ute! Jag är överlycklig!Skönt som tusan.

Nej nu är det dags , med lite whitesnake i lurarna och städa till min lilla mamma så hon har det mysigt när hon kommer hem från jobbet. Tack och adjö!

Later!

 Sovit bort hela dagen

2009-01-12 @ 14:30:41

Jag har verkligen sovit hela dagen! Hur sjutton gick det till?!
Hela dagen har gått! Och det första jag gör när jag går upp är att ringa till Ella och berätta om helgens bravader.
Förhoppningsvis kommer hon över på lite kaffe och skitsnack i morron.

Ikväll blir det lite spännande förresten, träffa honom och grejer.

Nervöst? Ja , lite hehe...

Update får ni senare.


Later!


 Söndagkväll

2009-01-11 @ 18:37:40
Usch vilken tråkig dag det här har varit... Trodde att det skulle va skönt att bara sitta hemma och glo, men icke sa nicke.
Fick äntligen verkligen prata med Farri skruttan, ordentligt! Hur sköönt som helst, men saknar henne redan faktiskt. Tror jag måste börja samla ihop lite pengar så jag kan åka och hälsa på rätt snart!
Och det pirrar härligt i magen ;P!
Nej nu ska jag nog göra lite te och sätta mig och läsa en stund.

Later!

 Helgens Bravader

2009-01-11 @ 12:29:25
Jaha , så då är man singel igen då. Nej , jag klagar inte. Med tanke på att det inte var så bra mellan oss så var det här till det bästa.
I fredags var det ju invigning, men det slutade med att jag , mamma och pappa, Lelle och Linda satte oss på baren bredvid och drack några öl. Där sprang vi på några kompisar som vi inte träffat på ett tag , så det var kul. Vi drog sedan vidare till en annan krog, där vi nu för tiden brukar vara. Lungt och skönt! Med massor av dans. Mamma drog hem tidigare än oss andra.Men resten stannade kvar och hade det trevligt.
Lelle fick ju för sig att hon skulle fixa "ragg" åt mig där.Jag kan absolut inte klaga på detta, med tanke på att man har haft ett öga på killen ett tag.Slutade med att jag satt och pratade med honom resten av kvällen.Väldigt trevlig kille.
Sen igår pratade vi i telen några gånger, Lelle är bra att ha ibland faktiskt haha. När inte jag gör något tar hon tag i saken i egna händer.

Igår blev det lite mys hemma hos Linda med Disney , chips och cola. Sen var tanken att vi skulle dra ut men det blev inte så heller. Utan vi träffade på en gammal kompis och stod och snackade med henne ett tag, sen blev det bussen hem och bums i säng.

Nu är det söndag och vad allt det innebär. Mys i mängder. Film , soffa och filt. Härligt! Det kunde ha vart ännu bättre iofs. Men man får väl inte klaga , jag lever ju iaf.

Later!

 Die Die Die My Darling

2009-01-09 @ 11:12:01
Herregud vilket jävla tjaffs det blev igår! Tänker inte gå in på detaljer men kan ju säga att folk är bra korkade!Nej fy sjutton vad jag tycker illa om dom människorna för tillfället.

Men men hur som , så kommer väl Linda och Fredrik hit på lite kaffe om ett tag.Det blir trevligt!
Och senare ikväll ska jag träffa Lelle och Linda och göra någonting , vi får se vad ;)...
I morron tänkte jag testa på att göra cupcakes!och bjuda över lite testkaniner så får man se om det går att äta.
Ikväll blir det ju även invigning av nya studion, hoppas mamma och pappa får kul. Och jag hoppas att mamma inte kommer känna sig bortkommen och ensam. Jag skulle kunnat följa med om det inte vart för allt igår. Nu har jag faktiskt ingen lust att träffa människan alls.Tror att det bara blir värre då, speciellt med tanke på att jag inte alls är glad på honom. Nej det får nog vara.Vi får se hur allting slutar... jag tänker då inte lägga ner någon större kraftansträgning på att göra allting bra. Nej, det får vara för min del i sådana fall.

Later!

 My way or the hihgway!

2009-01-08 @ 15:10:36
Jag får alltid höra att jag tänker, grubblar och analyserar för mycket.Vilket stämmer, väldigt bra är jag rädd för. Enligt mig själv kan det vara en väldigt nackdel.Min hjärna jobbar alltid på högvarv!Det gör en alldeles matt till slut. Nu har jag dock kommit till insikt med att jag tänker inte ändra mig för en människa som inte verkar göra detsamma för mig. Det ska väl vara rättvist? My way or the highway stämmer ganska bra just nu, man kanske behöver hitta en människa med samma nyfunna attityd för att det ska funka?
Jag har aldrig velat sett mig som svartsjuk, men för ett tag sen insåg jag kanske att jag kunde vara det iaf. Nu har jag kommit fram till att det inte handlar om det, utan det handlar om att det ska vara lika för båda parter. Rättvist helt enkelt. Nu låter det väldigt töntigt kanske mitt sett att resonera, men that's it.

Irritationen har äntligen släppt lite, tänk vad det kan hjälpa att skriva av sig ibland!
Later!

 God morgon god morgon

2009-01-08 @ 10:48:10

God morgon God morgon!
Herregud , nu måste jag börja ställa klockan på morronen så jag kan börja få lite rutin på livet. Jag sover ju bort halva dagarna. Man blir så seg av att bara gå hemma. I morgon tänker jag börja med det.
Hela dagen igår gick åt på att göra ingenting kändes det som.Och ändå blir man fruktansvärt trött.
Nej, nu måste jag försöka få tag på jobb!Jag kan inte knata runt hemma så här längre.

I morgon är det fredag och då ska man till en vän som fyller år.Känns så surt att man verkligen inte har ett öre så man kan varken köpa present eller följa med ut. Iofs så orkar jag ändå inte åka in till stan, men iaf. Om man skulle ha ändrat sig skulle det vara skönt att kunna ha den möjligheten, men icke sa nicke.
I morgon är det även invigning av den nya studion, så ditt ska mamma och pappa.Pappa är dock inte så glad över att jag inte följer med. But hey, vad ska man göra?!
Juste! Jag fick en skit söt "strandväska" av dom igår, med pinupor på! Dom hade tänkt slänga den, men nej nej. Jag tycker om sånt , så pappa kom hemsläpandes med den.Plus en annan mojäng som jag inte fattar vad han ska ha den till. Ni vet , en sån där liten motorcykel eller moppe eller vad man nu vill kalla dem för. Jag har då inte den blekaste.
Mamma var väl inte så glad över detta , då hon tyckte att han kunde köpt en dammsugare till henne istället för en liten skit sak. Haha stackars lilla pappa vad han råkar ut för ibland. Bo med två kärringar kan inte vara lätt!

Later!


 Tack tack tack!

2009-01-07 @ 09:54:13
Ella har gjort klar min bloggdesigne ! Jag är jätte tacksam, visst är den fin !?!;D
Här skiner solen förresten, och det snöade igår!

Vi var ju ute i förrigår med, satan i gatan vad roligt vi hade!
Vi var ett ganska stort gäng som var ute, men det var ändå några som inte kände för att följa med. Vilket var tråkigt , men det blir ju fler gånger iaf.
Igår mötte jag upp mamma och gick och fikade. Det var jätte länge sen vi gjorde något sådant. Sen bar det av till Ella för kaffe och skitsnack.

Väldigt härlig helg och början på veckan.

Later!

 Update

2009-01-05 @ 14:22:28
Evigheter var det sen jag skrev! Hur vart det med bättringen?!

 Hur som så är julen och nyåret avklarat.En bra start på det nya året blev det ju inte heller. Slutar med att jag och kärleken min börjar bråka och bestämmer oss för att vi inte alls kan kommunicera med varandra och bestämmer oss för att gå skilda vägar. Lyckligtvis hamnade vi på samma krog samma kväll och jag tar tjuren vid hornen och går fram till honom för att försöka ställa allt till rätta.Bara för att man är arg behöver det inte gå så drastiskt till. Nej nej , och som tur är löste det sig till det bättre.Nu är det bara lite vågor av ångest som skvalpar över en till och från som det kan göra efter ett "större" bråk. Det är lätt att vara efterklok och tänka på vad man borde ha sagt och gjort.

För övrigt har helgen vart bra. Vart ute med kompisar , fikat och vart ute lite till. Och hade en riktig mysdag med Baby igår.
Ikväll blir det utgång igen med lite folk och förhoppningsvis kan jag kila hem till honom efteråt och krypa ner i en uppvärmd säng. I hope so! Håll tummarna för min skull!

Later!





RSS 2.0