Morgontrötta Fija

2009-03-23 @ 11:31:18
Mornin'!
Herrejisses vad trött jag var när jag vaknade, var som att min sömnlösa natt kom nuoch satte sina spår. Är ju inte riktigt klokt igentligen.Städning står på schemat idag igen, måste röjas upp här känner jag.För just nu ser det ut som ett bombnedslag! Senare tänker jag läga mig och njuta av ett varmt bad, då har jag väl ändå förtjänat det?
Nej, det är kanske dags att sätta fart, klockan har ju hunnit blivit en del nu.

Later!

 Bra musik genom alla tider ;)

2009-03-22 @ 16:20:43

 Still tired!

2009-03-22 @ 16:18:20
Nu är äntligen mamma hemma.Städningen hjälpte dock inte , iaf inte när det är lerigt ute och man har hund. Det blev ju tass avtryck så fort han gick utanför dörren. Jag menar när han kom igen då alltså. Så har torkat golvet tre ggr nu sen gav jag upp. Nu skiter jag i det!
Usch vad jag börjar bli trött, det kommer nu i efterhand. Mår skit om jag inte sover ordentligt. 3 timmar är inte mycket vila. I alla fall inte för mig , jag behöver min sömn.
Och fint väder blev det ju inte idag, så någon promenad med Linda blev det inte heller. Tråkigt tråkigt tråkigt! Får hoppas att det blir bättre i morron så kanske man kan bjuda över någon på fika och sitta i solen och mysa. Jag håller tummarna för det.
Nej nu är det nog dags att sätta fart här igen innan man somnar sittandes. 

Later! 

 I'm tired!

2009-03-22 @ 08:34:19
God morgon på er alla!

Usch vad jag är trött idag, gjorde tabben igår att sitta här till 4 i morse. Inte speciellt lyckat med tanke på att min pappa kommer och väcker mig ch säger att jag måste ge vovven mat och gå ut med honom. Det positiva är väl att det är fint väder idag än så länge. Förhoppningsvis håller det i sig tills lite senare idag så man kan sitta och slumra ute i solen. Sen är det städning som står på schemat idag, innan lilla mamma kommer hem. Hon spenderade sin lördags kväll i sin hemstad, hälsade på mormor och gick ut med en vän. Hoppas hon ringer snart så jag får höra lite skvaller om kvällen.
Så hon lär nog vara rätt slut idag, och med tanke på hur det ser ut nu så kommer hon nog känna sig ganske uppgiven om hon kommer hem och ser detta. Så det är bara att sätta fart. Så fort jag har fått i mig mitt moron kaffe. Så jag hinner vakna.

Hoppas hon inte bestämmer sig för att komma hem tidigt idag bara. Det skulle kännas lite jobbigt.
Senare idag får vi helt enkelt se hur det blir, ser inte ljust ut för tillfället. Vet inte ens om jag själv har någon lust, det beror på vädret.

Later!

 Så det kan gå...

2009-03-21 @ 13:50:03
God morgon eller god förmiddag kanske man säger ? Eller bara rent av hallå!
Gårdagens bravader blev väl inte riktigt som tänkt, eller förhoppningarna var väl kanske lite för höga.Men hur som helst var det väldigt trevligt! Vi började kvällen hemma hos Jessica i hennes nya lägenhet, där vi satt runt köksbordet och fjantade oss till en massa rolig music. Sedan bar det av till krogen.Där vi möttes upp av våra andra polare. Ena snubben kom precis hem från Lanzarote, han klev av planet och satte sig i bilen och åkte direkt till oss. Var riktigt kul att träffa dom igen, det verkar som att nu börjar det bli sommar då börjar vi umgås igen haha. Sommarpolarna eller ...
Det var väl inte sånt jätte drag igår men det var riktigt kul ändå.
Synd att alla drog så tidigt bara, inte för att vi stannade så länge efter det.
Jag har haft en jäkla låt i huvudet i evigheter nu och jag kom inte på hur den gick , bara det lilla i början av låten kom jag ihåg. Så jag var ju tvungen att gå fram och fråga snällt om dom inte kan spela låten där början går så här " shebelabela le le ... och så vidare" haha. Dum känner man sig så här i efterhand men det var kul då.


Det var alltså denna låt..
Ikväll blir det att gå hem till Ella med lilla vovven. Ska bli kul.

Later!

 Städkärring

2009-03-20 @ 16:52:02

Nu är man äntligen tillbaka och fixad, eller det mesta är klart i alla fall. Jag var med min lilla far till jobbet och agerade städ kärring. Snäll som man är så hjälper man till när lilla pappa frågar. Då fick både jag och Vovven ut och se folk , och det är alltid trevligt. Nu när man kommit hem efter en hård arbetsdag (ironi) har jag hunnit fixat ansiktet för kvällens utgång.
Kommer försöka ta lite bilder ikväll med min skit mobilkamera så det blir inga bra bilder tyvärr.
Hur som .. lite bilder från idag kanske....

     


 Fredag morgon

2009-03-20 @ 07:02:20
God morron på er!
Usch vilken konstig natt jag har haft. Vaknade vid halv fyra i morse av att jag drömde konstigt. Sen var det skit svårt att somna om, och efter det vaknade jag här igen för en halv timme sen. Känner mig inte alls utvilad måste jag säga. Jag är på sånt där myshumör idag , önskade nästan att han var där när jag vaknade så man kunde krypa närmare. Men nej , inte det heller. Hur som så är det fredag idag och humöret är på topp.. Än så länge. Blir utgång ikväll med. Innan vi drar ut ska vi hem till en polare som precis har flyttat och kolla in lägenheten. Ska bli riktigt roligt faktiskt.
Men innan dess ska jag bara ta det lungt .. så det tänker jag börja med nu.

Later!

 Lelle och Jag

2009-03-19 @ 19:21:25
Jag måste bara lägga upp en bild på lilla Lelle och lilla mig när vi sjunger lungorna ur oss. Är vi icke söta ;)?

 Alright now

2009-03-19 @ 14:46:33
Nu har jag gjort mitt för idag , äntligen!! Vädret är bättre , likaså mitt humör. Börjar gå åt rätt håll nu!! Guuuuuuuud vad jag längtar till sommaren!
Min lilla faster ringde mig i morse med, hon kommer över med grejerna som vi köpte av henne på "sminkpartajet" som igentligen inte handlade om smink för fem öre nästan. Hur som , det kommer hon med lite senare ikväll. Hoppas kusinen följer med så man får lite info om släkten ;).
Hålla tummarna för det ska jag göra i alla fall.

Later!

 Bra musik genom alla tider ;)

2009-03-19 @ 08:47:29

 Jobbig morron..

2009-03-19 @ 08:42:32
God morron på er!
Usch , jag har så där mycket att göra idag. Bara tråkiga saker med... Men jag har kommit en bit på väg så det är ju skönt. Och än så länge skiner solen till och från, när inte ett molnjävel förstör utsikten för min lilla vän. Förhoppningsvis kan man sätta sig ute och mysa idag, kanske till och med plocka på sig lite färg i ansiktet. Det är verkligen ett skämt hur blek jag är, ser ju ut som en levande död. Nej det här är icke bra. Bättring tack!
Jag måste sätta mig och skriva punkter för mina samtal också, jag är en sån där som glömmer ett x antal frågor som man måste ha reda på. Kommer alltid på det när man antingen lagt på luren eller gått därifrån. Så vågar jag inte ringa upp igen för att jag är så feg.
Så det ska jag ta mi tid med här snart.


Later!

 Mysigt värre

2009-03-18 @ 18:52:53
Usch vad härligt väder det har vart idag! Och jag som har klagat så mycket, tror ni jag har vart ute mycket? Nej , just det. Inte mycket alls... Blev en vända med hund lite mitt på dagen så där. Vaknade nästan skamligt sent med att en viss person pickar och busar med mig. Lite smått lättretlig som man är just denna vecka var väl det lite vågat, modigt!!
Kvällen blev helt otroligt bra med tutti-frutti, glass, cola och cigg. Ibland har man det för jävla bra måste jag medge.

 Gotti Gotti , han lyckades träffa rätt med glassen och fick en lycklig Fija haha...

 Sunshine lover

2009-03-17 @ 20:38:44
God kväll gott folk!

Jahapp , då var ännu en dag avklarad... Nästan! Har haft över Ella på fika så det har inte blivit mycket att sitta framför skärmen idag. Men trevligt har vi haft det , väldigt underhållande samtal och shower, haha. Jag blir för mycket ibland när jag ska börja dra igång med mitt spexande. Kula var det i alla fall , tycker jag det vill säga... Och inte bara det , det blev en liten promenad i solskenet! sunshine lovers! Men nu är det dags att säga god natt! Later!


 Bra musik genom alla tider ;)

2009-03-17 @ 15:13:18

 Hjälp?

2009-03-16 @ 13:48:28

Gaah vad störande när man inte förstår!!! Jag vill ha lägga in en youtube grej här men det funkar ju inte ?! Hur sjutton gör man det ? ELLA HJÄLP MIG ;D


 You're simply the best

2009-03-16 @ 10:02:23

Vädret ser inte ut att bli bättre än så här... Vädertjat! Japp, men det är en otroligt viktig energipelare.
Jag kom och tänka på en sak, jag kollade på Sanningens ögonblick igår kväll och så ploppar frågan "Är du besviken på dina föräldrar" upp och människan svarar ja. När hon sedan skulle förklara varför hon var det blev det inget sammanhängande med frågan , tycker i alla fall jag. Jag fick mig en tankeställare där, jag kanske inte håller med om allt mina föräldrar har gjort för val genom uppväxten men samtidigt så har dom alltid velat mitt bästa. Dom har alltid försökt göra allt för att jag ska ha det bra , och om det har strulat till sig har dom funnits där och hjälpt mig fixa till missarna. Jag har alltid haft mat på bordet, dom har alltid hämtat mig och åkt med mig kan man säga om det har vart något. Varje nyår hämtar dom och lämpar av. Jag kan verkligen inte klaga. Dom finns där i vått och torrt, och det kommer dom nog alltid att göra. Jag kan inte ha det bättre...
Och nu verkar det som att solen vill bryta sig fram genom molnen, ljusare blir det. Så snart blir det en promenad med lilla vovven. MYS!

Later!


 Vår morgon

2009-03-16 @ 08:06:04
Ååh, det är så underbart att vakna till fågelkvitter! Det gör verkligen susen för humöret.
Den här morronen har verkligen börjat bra, har till och med hunnit börjat diskutera med min lilla far om mina planer. Och tro det eller ej så verkar han inte helt egetiv till tanken även om han har sina funderingar. Inte för att det igentligen spelar någon roll vad han säger och tycker , jag vill verkligen det här! 
Så på något sätt ska jag ta mig dit jag vill!!

Nu ska ja ägna mig åt Ella i telen! 

Later! 

 Sår i pallet...

2009-03-15 @ 18:20:37
Nu när jag ändå är igång och sitter här kan jag ju alltid lägga till ett inlägg...
Min käre fader har äntligen kommit hem igen, skönt kan jag tala om för er!
Även om jag kanske bara sagt typ två ord till honom, han hann i alla fall visa mig vad han hade lyckats med. Slå i huvudet , smidigt pappa. Så han har äckligt jäkla sår mitt i pallet. Eller lite på sniskan sitter det men i alla fall. Smidigt , smidigt , smidigt pappa.. Att han lyckas. Kanske där min klumpighet kommer ifrån? Kan vara så..
Jag måste komma ihåg att diskutera min lilla sitution med dom båda med.Lite hjålp på traven behöver jag, jag som aldrig brukar ta mig tid för att ringa och ha mig. Sen kanske min dröm går i uppfyllelse (stavas det så? Ser ju jätte skumt ut, ni förstår vad jag menar) inom en kort framtid.
I can't wait!

Later!

 Sovt bort halva dagen...

2009-03-15 @ 13:12:55
Oj oj oj , vad jag har sovit länge idag! Det är ju inte riktigt klokt igentligen... Vaknade nyss i princip faktiskt.
Hur som så var dagen igår helt okej , förutom ett antal små missar. Men idag är allt som vanligt igen, kanske måste göra lite damagecontrol. Men det får bli när han har slutat för idag, ingen lust att ringa och störa nu!
Det var ju melodifestivalen igår med mamma och Lelle. Men det var ju helt fel som vann i min mening, hur sjutton gick det till?! Alcazar var ju helt klart bäst igår, vi satt och ringde som tokar här hemma men nej, inte ens det hjälpte!! Gud vad irriterade vi var när det var klart. Jag förstår fortfarande inte riktigt vad som hände!
När vi hade gnällt klart om tävlingen och vart ute med lilla hunden min, satte vi oss och kollade på film. Det vart riktigt mysigt igår....
Lite sent bara, jag som inte är van att vara uppe så länge längre.Därav blev det till att sova bort halva dagen idag istället.
Och nu till något helt annat, Jag har äntligen börjat ta tag i vad jag faktiskt vill göra i mitt liv. Det återkommer alltid till samma sak med, så nu är det till att ringa banker och ringa runt till lite olika skolor samt försöka få reda på vilken som passar mig bäst. Vilket som så ska jag jag jobba med mitt drömyrke!
Jag är verkligen överlycklig idag!
Håll tummarna allihopa nu så allt fixar sig!

Later!

 Mysdag

2009-03-14 @ 13:39:39
Det ska bli riktigt mysigt ikväll med chips , cola och melodifestivalen(tro det eller ej). Lelle kommer som sagt över senare idag , och eftersom pappa är borta blir det tjejkväll för hela slanten med allt vad det innebär.
Farmor har hunnit titta förbi idag med, kul att träffa henne en stund med. Men usch vilket väder vi har här idag! Det regnar ju för tusan!! Jag vill ju ha vår!! SOL!! Vart har du tagit vägen?!
Jag får nog allt ta och sitta och vänta snällt vid mitt fönster och fortsätta att hoppas på att det fina vårvädret ska komma. Även om det verkar dröja innan det hittar hit...
Farri har bokat biljetter nu för hemresan, så den 8de april kommer hon sätta foten här hemma. Något att se fram imot i det här skit vädret. Och när Farri kommer hem blir det Harry's , oh ja! Man längtar ju bara ännu mer efter partyprinsessan då.
När jag ändå alltid är igång att gnälla på vädret kan jag ju fortsätta på det spåret och berätta att en polare till mig var så snäll igår och berättade att han satt på Lanzarote och drack en öl i shorts och hade det bra. Ja , tack för den! Kul för honom då... 
Nej men helt seriöst, va lite kul att få ett sms så där bara för att tala om det. Hoppas att han får en trevlig semester!
Det blir nog min tur någon gång i framtiden, det är bara att vänta och se.
Nej men hörrni , nu ska jag gå och vara lite social igen.

Later! 

 Kommer jag att överleva dagen?

2009-03-13 @ 17:55:18
Fan, så är det fredag den13de! Jäkla skit! Jag har haft en sådan otur den senaste veckan, har bland annat lyckats spilla varmt kaffe och te över båda händerna. Så kul har det vart. Men jag vet dock inte om jag faktiskt har rättighet att kalla det för otur, utan jag har väl helt enkelt gått och blivit extremt klumpig. Man har alltid vart lite klumpig men nu har det gått över gränsen. Tur är att jag än så länge (peppar peppar) inte råkat ut för något idag, men det kommer väl det med. Vi får helt enkelt vänta och se...
Annars har det inte hänt så mycket spännande faktiskt. Har hunnit med och träffat Malin en snabbis, det var ett tag sen. Så det var kul.
I morron blir det en hel dag med mamma med, hur ska jag överleva dagen? Det blir alltid småtjaffs och irritation, förhoppningsvis slipper vi det i morron.Lelle kommer efter maten och kollar på Melodifestivalen med oss och efter det blir det film mys. En förbaskat lugn helg!
Lugna helger kanske behövs med? Eller?!
Känns som att det alltid blir lungt, även om vi var ute förra helgen också , men i alla fall. Förut hängde man ju alltid med stora gänget och var ute i stan och festade och hade kul. Men det blir inte mycket av sånt nu för tiden. Mycket är för att det är så kallt ute och man orkar inte vänta på nattbussen när man vill hem fort och hoppa i säng.
Blir bättre till sommarn tror jag. Energi från solen, då spelar det ingen roll vart man går bara det är med rätt sällskap, eller trevligt sällskap kanske man ska säga...

Later!

 Oturs Morron

2009-03-08 @ 09:42:50
Jag har vart vaken i 3 och en halv timme och redan hunnit haft en veckas otur! Börjar morgonen med att koka tevatten, tror ni inte att jag tar i för mycket när jag ska ta tag i kastrullen så vattnet bara skvimplar över! Och rakt på min hand dessutom, jahapp under kallvatten! Så, nu kan man förtsätta morronen tänker jag. Så jag följer med  min lilla pappa för att tvätta bilen, än så länge går allt bra. När vi är klara med bilen åker vi förbi donken och köper frukost , lite lata som vi är. När vi har parkerat bilen hemma ska jag hoppa ur, nu är bilenväldigt väldigt hög och jag är väldigt väldigt kort, sätter jag ner foten i marken på en isfläck! så jag står och trampar ett bra tag innan jag till slut ramlar!Då landar jag på knät och tar imot mig med handen, när jag har kommit på fötter och tror att nu är det värsta över spiller jag ut kaffet över handen istället. Och det är samma hand som jag spillt tevattnet på!
Jag blev så skogstokigt rasande att jag kastar kaffekoppen till tjotahejti springer in till kallvattnet och bölar som en liten unge, riktiga krokodiltårar. Och pappa efter...
När mamma vaknar kommer hon uppspringande till min lilla våning , och så är daltandet igång! Herregud så jag skämdes, för mitt raseriutbrott..
Det var länge sen jag kände mig så liten och jag grät så för att det gjorde ont!
Nu kom jag undan med en liten svullnad på handen som tur är. Och jag lever!
Men idag tänker jag nog sätta på mig alla skydd som finns så kanske man kan förhindra lite mer otur för en dag, eller klantighet kanske man ska säga med?!

Later!

 Arbetslös och jävlig

2009-03-08 @ 07:52:02

Det är så svårt att skriva ett cv tycker jag! Nu har jag ändå fått hjälp av tessan, har fått hennes mall så jag skriver dit mina erfarenheter och så vidare. Men ändå! Jag har i princip ingen arbetslivserfarenhet, med tanke på att jag aldrig nästan har sommarjobbat eller så.Jag har alltid velat vara ledig på sommrarna.
Nu kanske man ska börja tänka efter lite.
Men jag får ju ingen erfarenhet om jag inte får något jobb.
Plus att det börjar bli jäkligt jobbigt att sitta hemma dagarna i ända.

Usch , så ska man på smink parta som jag inte alls känner för måste jag erkänna.Det är ju inte som att jag har några pengar att shoppa någonting för ;P.

Later!


 Sleepwalker

2009-03-06 @ 06:20:04
God morgon gott folk!
Usch och fy så trött jag är idag, ögonen är svullna och benen lyder inte riktigt.Det hade vart så otroligt skönt att fått ligga kvar i sängen, men nej, måste upp och gå ut med hund. Ibland är det inte roligt att ha hund.
Jag fick fakiskt lite sommarkänslor när jag var ute och gick , hur konstigt det än låter. Men det känns som att det kommer bli en fin dag, då ska jag ut och sätta mig i solen med en filt, cigg i ena handen och kaffe koppen i andra.

Och så jag hoppas att mamma är piggare idag så jag slipper agera piga igen! Men vad gör man inte för lilla mamma?
Det återstår och se...

Later!

 Going back to the 50's

2009-03-05 @ 08:18:45
Satan i gatan vad jag skulle vilja leva på 50-talet då kvinnor verkligen var kvinnliga, med för jäkla härlig musik och fina bilar!
Men nej , så är ju inte fallet...
Hur som så har jag bara haft lite 50's musik i öronen ett tag här nu.Och ja , jag har blitt kär.. tänka sig. I musiken menar jag nu alltså, Ella tolka det rätt ;)! Okej då , kanske till och med lite , eller ganska så i han med stort H.
Men sånt ändrar sig , så det är bara och vänta och se. Man ska inte ropa hej för snabbt.

Guuuuuuud vad jag längtar efter sommaren nu! I alla fall våren, vart har du tagit vägen min vän?!
Nej , nu är det nog dags för att stoppa in en maskin tvätt och diska.

Talk to you later!





RSS 2.0