My little sunshine

2009-04-16 @ 07:34:20

Jag förstår inte vad det är med mig, jag vaknar så tidigt. Utav mig själv dessutom.Och inte har jag hört något från jobbet som jag sökte. Börjar bli lite smått irriterad. Tänkte att jag skulle ringa dit själv idag istället, så jag vet om det är ett Ja eller Nej. Annars händer det inte speciellt mycket idag, har lovat mamma att städa för fulla muggar här hemma. Och så måste jag ta en lång promenad med vovven.

Helgen som var var ju Farri nere på lite lång besök ! Överlycklig som bara tusan var jag. Torsdagen blev det lite fika på kvällen, bara för att uppdatera om vad som har hänt och ska hända. Och fredagen blev det lite partaj.  Lite bilder från i fredags med kanske ?

     

Och denna elg kommer utspegla sig i Vaxholm hos Lelle, ska bli riktigt mysigt. På lördagen kanske lite fler kompisar kommer över och har det trevligt hos henne.

Så måste jag ju passa på och säga lycka till till Ella som ska på en arbetsintervju idag!:D!! Håller tummarna för dig hjärtat!

 Dålig uppdatering!

2009-04-05 @ 16:50:21
Usch, vad jag har vart dålig på att uppdatera nu på senaste. Men jag har verkligen haft skrivkramp!
Nu är det så här att sedan senast så har jag hunnit med att gå på en arbetsintervju, fikat hos Ella och suttit och haft det skönt ute i solen. Arbetsintervjun gick ganska bra, eller det kändes som att det gick bra i alla fall.Så det är bara att hålla tummarna för att det går vägen. Man kan ju alltid hoppas! Om det blir så att jag får det kommer jag hoppa upp och ner och jubla över att ha fått ett jobb till sommaren! En lycklig Fija på beställning!
Helgen har vart underbar, fredagen spenderades hemma hos Ella. Det blev till och med en övernattning, så lördags morgonen och förmiddagen spenderades även där. Vi gick ner till ICA och köpte lite frukost, sen satt i och hade det mysigt.
Efter det var det bara att åka hem och ut och åka med lilla pappa.
Nu har det gått och blivit söndag, och söndagar rukar ju vara slappa, seg som vanligt.

Nej nu ska jag gå och göra något vettigt.
Later!





RSS 2.0